تلفن 13-22887811
آخرین مطالب

اخذ پاسپورت ایتالیا

پیوستن به خانواده در ایتالیا

شرایط مهاجرت و اخذ اقامت اروپا از طریق پیوستن به خانواده در کشور ایتالیا

شما میتوانید با اخذ اقامت ایتالیا   وکشور ایتالیا کشورهای اروپایی (اقامت شنگن) به راحتی در کلیه کشورهای اتحادیه اروپا و عضو شنگن، بدون ویزا به کلیه کشورهای اتحادیه اروپا و عضو شنگن سفر کنیدوازمزایای تحصیل رایگان استفاده کنیدمشغول کار شوید.نسبت به افتتاح حساب بانکی در کشور ایتالیا اقدام کنید.بدون هیچ محدودیتی تجارت در کشور ایتالیا نمایید.از تسهیلات بانکی در همه کشورهای عضو استفاده کنید.از امکانات رایگان پزشکی و رفاهی بهره مند شوید.نسبت به خرید املاک اقدام در کشور ایتالیا نمایید.در واقع شهروند اتحادیه اروپا محسوب شوید از مارک تجاری اروپایی استفاده کنید.ازقوانین تجاری و گمرکی آزاد اتحادیه اروپا بهره مند میشوید.امکان افتتاح حساب شرکتی و شخصی در کشور ایتالیا برای شما فراهم میشود.اخذ ویزا برای کشورهای آمریکا ؛انگلستان و کانادا آسانتر خواهد بود.همه اعضای خانواده با اخذاقامت اروپا در کلیه کشورهای اتحادیه اروپا و عضو شنگن از مزایای اقامت اروپا بهره مند میشوند.با اخذ اقامت در کشور ایتالیا ,کشورهای اروپایی (اقامت اروپا) در کلیه کشورهای اتحادیه اروپا و عضو شنگن به بیش از ۱۴۵ کشور دنیا مسافرت نمایید.هیچگونه محدودیت سنی جهت اخذ اقامت اروپا از طریق کشورهای اروپایی وجود ندارد.پس از سپری شدن پنج سال از طریق کشورهای اروپایی می توانید در خواست تابعیت نموده و پاسپورت دوم خود را (پاسپورت اروپایی)دریافت نمایید.

اگر شما یک شهروند از اتحادیه اروپا در منطقه اقتصادی اروپا هستند؛ هر عضو از خانواده شما که عضوی از (EEA) اتحادیه اروپا یا یکی از کشورهای ایسلند، لیختن اشتاین و اروپا یا سوئیس باشند، به شما اجازه می دهند برای اقامت واردکشور مورد نظر شویدو به کار و زندگی در آنجا و همچنین اتحادیه اروپا / منطقه اقتصادی اروپا یا سوئیس بپردازید. به این منظور باید اجازه اقامت اروپا برای شما صادر شود.

در این خصوص ذکر چند نکته ضروری است ،اولا سرپرست خانواده خود دارای مجوز اقامت در اروپا باشد و اقامت اروپا را قبلا اخذ کرده باشد ،ثانیا از نظر مالی توانایی اداره زندگی خود و وابسته خانواده گی را داشته باشد و بدون کمک دولت اروپایی زندگی خود را اداره کند و ثالثا مدارک کافی و واقعی مبنی بر رابطه خانوادگی بین طرفین وجود داشته باشد ،

اخیرا قوانین الحاق خانواده سخت تر شده است. درقوانین جدید شروط تازه ای برای اعطای اقامت به خانواده در نظر گرفته شده است، شروط سخت تری برای الزامات مالی تعیین شده است. اصلی ترین موضوع در قوانین الحاق خانواده آن است که فردی که در اروپا زندگی می کند و خواهان آن است که همسر/ شوهر یا فرزند ان خود را به اروپا بیاورد، بایستی بتواند با ارائه مدارک معتبر نشان دهد که سال قبل به اندازه کافی درآمد داشته است. همچنین باید بر اساس مداراک نشان دهد که سال آینده نیز از درآمد کافی برخوردار خواهد شد. در همین رابطه در قوانین جدید شرط دیگری تعیین شده مبنی بر اینکه فرد متقاضی که دراروپا زندگی میکند نباید هزینه زندگیش از طریق اداره تامین اجتماعی یا همان سوشیال تامین شود.
قانون شرط چهار ساله الحاق خانواده، شامل فردی است که در اروپا زندگی می کند، یا متقاضی خود پناهنده باشد و به دلایل نوع دوستانه (دلائل انسانی) یا بدلائل قانون الحاق خانواده در اروپا اقامت داشته باشد. این فرد بایستی قبل از اینکه به اعضای خانواده اش اجازه اقامت داده شود، خودش ۴ سال سابقه کار یا تحصیلات در اروپا را داشته باشد.

بر اساس قوانین قدیم، یکی از تبصره های قانون الحاق خانوادگی آن بود که استثنائاتی برای سقف الزامات مالی تعیین شده برای همسران و یا همزی های اروپای وجود داشت اما در قانون جدید این تبصره نیز از میان برداشته شده است. این مورد در باره فرزند، همسر و یا همزی در طی سه سال که میتوانستند اجازه اقامت دائم را کسب کنند نیزصدق می کند.

شما میتوانید با حضور در دفتر ما و مشاوره و پرکردن فرم ارزیابی شرایط خود را با روشهای قانونی مهاجرت کشورهای اروپایی مقایسه کنید و مناسبترین روشها را با توجه به واقعیتهای زندگی و شرایط اعلام شده طوری انتخاب کنید که پروسه اخذ اقامت تا ۵ سال رسیدن به شرایط اقامت دائم دچار مشکل نشود و در واقع روشی را ما به شما پیشنهاد میکنیم که با شرایط شما برای اخذ اقامت دائم اروپا مطابقت دارد.

اطلاعات بیشتر را از سایت ما مشاوران بین الملل کاسپین مهاجر www.caspianmohajer.com دریافت کنید.

جهت هماهنگی جلسه مشاوره با همکاران مشاوران بین الملل کاسپین مهاجر با تلفنهای ۱۳-۲۲۸۸۷۸۱۱ تماس حاصل فرمایید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با مهاجرت و اقامت ایتالیا اینجا کلیک کنید

دانلود کاتالوگ کشور ایتالیا

اخذ اقامت دائم ایتالیا

شرایط اخذ اقامت دائم ایتالیا

اخذ اقامت دائم  ایتالیا  طرفداران بسیاری در جهان دارد ، ایرانیها  بدلایل گوناگون از کسب مجوز اقامت اخذ اقامت دائم  ایتالیا  (اقامت شینگن) همواره استقبال کرده و در پی راههای هستند تا به این مهم دست یابند جاذبه های موجود در کشورهای عضو شینگن و بخصوص پیمان شینگن بر کسی پوشیده نیست و یکی از مهمترین دلایل آن بشمار میرود.

اصولا هیچ کشوری در ابتدا اقامت دائم اعطا نمی کند و معمولا ابتدا اقامت موقت یکساله داده میشود و سال به سال تمدید میگردد و معمولا بعد از پنج سال اقامت دائم داده میشود و در برخی کشورها سه سال بعد و برخی دیگر پنج سال بعد پاسپورت یا تابعیت را میپذیرند.

اقامت موقت ،تمدید اقامت موقت و درخواست اقامت دائم دارای شرایط متفاوتی است،

اقامت موقت یکساله  ایتالیا  برنامه اقامتی  ایتالیا  است که به شما بر اساس یکی از روشهای قانونی کشور ایتالیا  اعطا شده است،

 

تمدید اقامت سال به سال تا پنج سال بستگی به روشی دارد که شما بر مبنای آن اقامت سال اول کشور  ایتالیا  را گرفته اید

اما اخذ اقامت دائم ایتالیا بستگی به روش انتخابی شما دراخذ اقامت موقت ایتالیا   ندارد بلکه فقط بستگی به طول زمان اقامت موقت شما در  ایتالیا  دارد،یعنی صرف نظر از اینکه شما از چه روشی اقامت موقت یکساله ایتالیا   را کسب کردهاید شما باید مدت زمان چند ساله ای را طی کنید تا در خواست اقامت دائم شما را بپذیرند.

بعبارت بهتر وقتی شما از کشور  ایتالیا مجوز اقامت موقت اخذ کرده اید تصمیم دارید نهایتا این اقامت موقت شما در ایتالیا به اقامت دائم  ایتالیا    بینجامد لذا این پروسه دارای شرایطی است که باید طی شود،یکی از شرایط آن حفظ شرایطی است که بر مبنای آن اقامت موقت یکساله بشما اعطا شده است لذا اگر شما از روش خرید ملک موفق به اخذ اقامت  ایتالیا  شده اید در این صورت هنگام در خواست تمدید اقامت موقت ،شما کماکان باید مالک ملک مذکور باشید، اگر شما به روش تمکن مالی ،اقامت یکساله ایتالیا را اخذ کرده اید در هنگام در خواست تمدید اقامت موقت ایتالیا  باید مدارک مربوط به استمرار شرایط تمکن مالی (اثبات در آمد مکفی در ایران)را به اداره مهاجرت و اقامت  ایتالیا  ارائه کنید و چنانچه از روش ثبت شرکت در ایتالیا اقامت موقت    ایتالیا  را گرفته اید شما باید مدارک عملکرد شرکت (گردش مالی سالیانه ،ترازنامه سود و زیان و فیش پرداخت مالیات و….) را به اداره مربوطه ارائه کنید،

اما در خصوص در خواست اقامت دائم  ایتالیا   باید متذکر شویم که تقریبا همه کشورهای اروپایی پس از پنج سال اقامت موقت متقاضی ،با داشتن شرایط تکمیلی دیگر به متقاضیان اقامت دائم اعطا میکنند،لذا اخذ اقامت دائم ایتالیا هدف اصلی متقاضیان اقامت شنگن و مهاجرت به اروپا بشمار میرود، پس از اخذ اقامت دائم  ایتالیا  دیگر نیاز به حفظ شرایطی که برمبنای آن اقامت موقت گرفته اید نیست، یعنی مثلا  اگر از روش تمکن مالی از طریق درآمد ماهیانه سپرده بانکی اقامت به شما داده شده است و شما برای رعایت حفظ شرایط تمدید مجبور بوده اید سپرده بانکی را تا پنج سال حفظ کنید اما پس از دریافت اقامت دائم ،شما میتوانید سپرده بانکی را بردارید،

اما اینکه هزینه زندگی شما پس از دریافت اقامت دائم  ایتالیا    از کجا تامین میشود مساله دیگری است .

لذا همانگونه که ملاحظه میکنید مساله تمدید اقامت موقت یکساله ایتالیا  و شرایط آن بسیار مهم است در حالیکه بیشتر متقاضیان بواسطه سود جویی برخی  از مشاوران مهاجرتی در اطلاع رسانی قطره چکانی به آنهاو غفلت متقاضی ناشی از بی اطلاعی وی از شرایط تمدید روشها ،در هنگام تمدید دچار مشکل شده و منابع هزینه شده یکساله آنها بهدر میرود،

وقتی به شما اقامت دائم ایتالیا  (شینگن )اعطا میشود شما عضوی از کشورهای حوزه شینگن هستید و مشمول کلیه مزایا و خدمات مربوطه میشوید ، پیمان شینگن گردش آزاد کالا ،سرمایه و انسان را در کلیه کشورهای عضو شینگن از جمله ایتالیا  تضمین کرده است.

سایر مزایای اقامت دائم ایتالیا  را میتوان به شرح ذیل برشمرد:

  • با اخذ اقامت کشور ایتالیا (اقامت اروپا) شما میتوانید به راحتی بدون ویزا به کلیه کشورهای اتحادیه اروپا و عضو شنگن سفر کنید
  • با اخذاقامت کشور ایتالیا (اقامت اروپا) در کلیه کشورهای اتحادیه اروپا و عضو شنگن ازمزایای تحصیل رایگان استفاده کنید
  • با اخذ اقامت کشور ایتالیا (اقامت اروپا) در کلیه کشورهای اتحادیه اروپا و عضو شنگن مشغول کار شوید.
  • با اخذ اقامت کشور ایتالیا (اقامت اروپا) در کلیه کشورهای اتحادیه اروپا و عضو شنگن و ساسر جهان نسبت به افتتاح حساب بانکی اقدام کنید.
  • با اخذ اقامت کشور ایتالیا (اقامت اروپا) در کلیه کشورهای اتحادیه اروپا و عضو شنگن ودیگر کشورها بدون هیچ محدودیتی تجارت نمایید.
  • با اخذ اقامت کشور ایتالیا (اقامت اروپا) در کلیه کشورهای اتحادیه اروپا و عضو شنگن میتوانید از تسهیلات بانکی در همه کشورهای عضو استفاده کنید.
  • با اخذ اقامت کشور ایتالیا (اقامت اروپا) در کلیه کشورهای اتحادیه اروپا و عضو شنگن از امکانات رایگان پزشکی و رفاهی بهره من شوید.
  • با اخذ اقامت کشور ایتالیا (اقامت اروپا) در کلیه کشورهای اتحادیه اروپا و عضو شنگن در هر کشور مورد نظر نسبت به خرید املاک اقدام نمایید.
  • با اخذ اقامت کشور ایتالیا (اقامت اروپا) در کلیه کشورهای اتحادیه اروپا و عضو شنگن در واقع شهروند اتحادیه اروپا محسوب خواهید شد
  • با اخذ اقامت کشور ایتالیا (اقامت اروپا)اقامت اروپا در کلیه کشورهای اتحادیه اروپا و عضو شنگن میتوانید از مارک تجاری اروپایی استفاده کنید.
  • با اخذ اقامت کشور ایتالیا (اقامت اروپا) در کلیه کشورهای اتحادیه اروپا و عضو شنگن در اروپا قوانین تجاری و گمرکی آزاد اتحادیه اروپا بهره مند میشوید.
  • با اخذ اقامت کشور ایتالیا (اقامت اروپا) در کلیه کشورهای اتحادیه اروپا و عضو شنگن در اروپا امکان افتتاح حساب شرکتی و شخصی برای شما فراهم میشود.
  • اخذ ویزا برای کشورهای آمریکا ؛انگلستان و کانادا آسانتر خواهد بود.
  • همه اعضای خانواده با اخذاقامت اروپا در کلیه کشورهای اتحادیه اروپا و عضو شنگن از مزایای اقامت اروپا بهره مند میشوند.
  • با اخذ اقامت کشور ایتالیا (اقامت اروپا) در کلیه کشورهای اتحادیه اروپا و عضو شنگن به بیش از ۱۴۵ کشور دنیا مسافرت نمایید.
  • هیچگونه محدودیت سنی جهت اخذ اقامت اروپا از طریق کشور ایتالیا وجود ندارد.
  • پس از سپری شدن پنج سال از طریق کشور ایتالیا می توانید در خواست تابعیت نموده و پاسپورت دوم خود را (پاسپورت اروپایی)دریافت نمایید.

شما میتوانید با حضور در دفتر ما و مشاوره و پرکردن فرم ارزیابی شرایط خود را با روشهای قانونی مهاجرت کشورهای اروپایی مقایسه کنید و مناسبترین روشها را با توجه به واقعیتهای زندگی و شرایط اعلام شده طوری انتخاب کنید که پروسه اخذ اقامت تا ۵ سال رسیدن به شرایط اقامت دائم دچار مشکل نشود و در واقع روشی را ما به شما پیشنهاد میکنیم که با شرایط شما برای اخذ اقامت دائم اروپا مطابقت دارد.

اطلاعات بیشتر را از سایت ما مشاوران بین الملل کاسپین مهاجر www.caspianmohajer.com دریافت کنید.

جهت هماهنگی جلسه مشاوره با همکاران مشاوران بین الملل کاسپین مهاجر با تلفنهای ۱۳-۲۲۸۸۷۸۱۱ تماس حاصل فرمایید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با مهاجرت و اقامت ایتالیا اینجا کلیک کنید

دانلود کاتالوگ کشور ایتالیا

یورو مهاجر هیچ فعالیتی در خصوص امور کاریابی و یا ویزا کار انجام نمیدهد .