تلفن 13-22887811
آخرین مطالب

تحصیل در ایتالیا

شرایط مهاجرت و اخذاقامت ایتالیا و اقامت اروپا از طریق تحصیل

یکی از روشهای جذاب و پر طرفدار اخذ اقامت اروپا اخذویزای تحصیلی از کشور  ایتالیااست . تحصیل در کشورایتالیا  طرفداران مخصوص دارد ؛ اما به این نکته توجه کنید که مطابق قانون مهاجرت و اقامت  اساسا هیچ کشور اروپایی به متقاضیان تحصیل در کشورشان از همان ابتدا اقامت نمیدهند لذا این روش مناسب متقاضیانیکه مستقیما بدنبال اخذ اقامت دائم اروپاازروش تحصیل درایتالیا  هستند نیست اما در عین حال اخذ اقامت دائم کشورهایی مانند فرانسه؛ آلمان, انگلستان, اتریش و کشورهای تاپ اروپایی از این روش بسیار متداول وساده تر بوده و بسیاری از دانشجویان ایرانی پس از فارغ التحصیلی در کشورایتالیا  با توجه به اینکه بیش از چهار الی پنج سال در کشورایتالیا  تحصیل و زندگی کرده اند با شرط کاریابی واشتغال درایتالیا  میتوانند در خواست اقامت دائم کشورایتالیا (اقامت اروپا)  را بنمایند؛زیرا مطابق قانون کشور محل تحصیل مثلا در فرانسه یکی از شرایط ارائه اقامت فرانسه زندگی کردن در فرانسه به مدت پنج سال میباشد.اخذ اقامت کشورایتالیا مادامیکه دانشجو هستید امکان پذیر نیست اما پس از فارغ التحصیلی و اشتغال امکان تقاضای اقامت کشورایتالیا  (اقامت اروپا) برای شما فراهم است. لذا متقاضیان اقامت تحصیلی  درایتالیا  صرفا در چهار چوب ویزای نشنال یا ویزای تایپ D در قالب ویزای دانشجویی میتوانند در کشورایتالیا زندگی کننداما حتی اخذ اقامت موقت یکساله به منظور تمدید اقامت سالیانه تا افق پنج ساله در کشورایتالیا به منظوراخذ اقامت دائم اروپا که برای سایر روشها بجز روش تحصیل متداول است برای این روش امکان پذیر نیست اما پس از فارغ التحصیلی وتنها در صورت اشتغال درایتالیا  شرایط بسیار مطلوب و منحصر بفردی برای متقاضیان فراهم میشود تا نسبت به درخواست اخذ اقامت در کشورایتالیا (اقامت اروپا) اقدام کنند.

بطور کلی تحصیل در کشورایتالیا وپروسه دانشجویی در کشورهای مختلف اتحادیه اروپا و حوزه شنگن مشابه است و جهت در خواست ویزای دانشجویی در کشورایتالیا اقدامات زیر صورت میگیرد,اما توجه کنید که پروسه پذیرش تحصیلی از دانشگاهها در کشورایتالیا یک مساله است و اخذ ویزای شنگن دانشجویی از کشورایتالیا مساله دیگری است منظوراینکه به صرف داشتن پذیرش تحصیلی حتی از بالاترین سطح دانشگاهی کشورایتالیا اطمینانی جهت صدور روادید دانشجویی شنگن برای شما در کشورایتالیا نیست لذا با چشم باز و اطلاعات دقیقی که مشاوران بین الملل کاسپین مهاجر به شما میدهند اقدام کنید.

چنانچه قصد دارید از طریق تحصیل در کشورایتالیا نسبت به اخذ اقامت اروپا اقدام کنید مشاوران ما شما را با کلیه شرایط و مدارک مورد نیاز و روشهای اقدام آشنا میکند.قبل از هر چیز با برخی مفاهیم مهم و کلیدی و تفاوته ویزا در باب اخذ اقامت اروپا وویزای دانشجویی کشورایتالیا آشنا شوید.

در واقع ویزای دانشجویی اعطای اجازه اقامت از طرف کشورایتالیا به دانشجوی پذیرفته‌شده در یک موسسه آموزشی معتبر در آن کشور است.صاحب ویزای دانشجویی برای اقامت در کشورایتالیا به هیچ مدرک دیگر که شهروندی یا مهاجرت به کشور مقصد را تایید کند، نیاز ندارد. تمام تبعه کشورهایی که شهروندان‌شان برای ورود به ناحیه پیمان شینگن (۲۶ کشور اروپایی) نیاز به دریافت ویزای شینگن دارند، برای ادامه تحصیل در هریک از مراکز آموزشی این کشورها نیاز به اخذ ویزای دانشجویی شینگن دارند.

دانشجویان غیر اروپایی که شهروندی کشورهای عضو ناحیه شینگن را در اختیار ندارند و قصد دارند برای ادامه تحصیل به کشورایتالیا  یااروپا سفر کنند، ملزم به دریافت ویزای دانشجویی شینگن هستند. علاوه بر دریافت ویزای دانشجویی شینگن، اگر زمان اقامت دانشجویان بیشتر از ۹۰ روز باشد، دانشجویان ملزم به دریافت اجازه اقامت برای یک سال آموزشی کامل از کشورایتالیا هستند.

مدارک مورد نیاز برای صدور ویزای شنگن دانشجویی چیست؟

  • قبلا از طریق سفارت یا کنسولگری کشورایتالیا باید از طریق ایمیل وقت سفارت اخذ شود سپس لازم است فرم درخواست ویزا درایتالیا از اینترنت دانلود شده و به‌طور کامل و با دقت تکمیل شود. فرم درخواست می‌تواند به‌صورت الکترونیکی تکمیل شده یا پرینت گرفته و تکمیل شود. پس از تکمیل فرم و امضا، فرم درخواست باید به‌صورت دستی به سفارت، کنسولگری یا نماینده معتبر کشورایتالیا مقصد در کشور مبدا دانشجو تحویل داده شود.
  • گذرنامه معتبری که حداقل سه ماه تا پایان مدت آن اعتبار داشته باشد.
  • مستنداتی که تامین مخارج شما را در طی اقامت در کشورایتالیا یا اتحادیه اروپا تضمین کند. این مستندات می‌تواند از قبیل: پول نقد قابل تبدیل به ارز معتبر، چک مسافرتی، بلوک پول در حساب بانکی، کارت اعتباری یا بسیاری دیگر از مدارک که تضمین کند شما توان تامین هزینه زندگی خود را با یکی از ارزهای معتبر بین‌المللی درکشورایتالیا دارید.
  • ارائه مستندانی در مورد محل اقامت خود در کشورایتالیا. این مدارک برای دانشجویانی که ثابت کنند کمک‌ هزینه (فاند) کافی در طول تحصیل خود دریافت می‌کنند لازم نیست.
  • دو قطعه عکس که شرایط و مشخصات ارائه‌شده توسط سفارتخانه کشور مقصد را دارا باشند.
  • ارائه برنامه سفر درکشورایتالیا
  • بیمه سفر و پزشکی که در طول مدت اقامت شما کشورایتالیا در ناحیه شینگن معتبر باشد.
  • نامه پذیرش از دانشگاهی درکشورایتالیا که از آن اجازه تحصیل گرفته‌اید.
  • رسید بانکی معتبر که ثابت کند شما هزینه‌های دریافت ویزا را پرداخت کرده‌اید.

بسته به این‌که برای دریافت ویزای کدام کشور اقدام می‌کنید ممکن است سفارتخانه یا کنسولگری آن کشور مدارکی اضافه بر این مدارک را از شما درخواست کند. به‌عنوان مثال بسیاری از کشورها علاوه بر مدارک فوق گواهی عدم سو پیشینه را در شمار مدارک مورد نیاز برای صدور ویزا قرار می‌دهند. با توجه به اینکه این مدارک باید به‌صورت حضوری به سفارتخانه یا کنسولگری کشور مقصد ارائه شوند، مسئول رسیدگی به مدارک شما، اگر مستنداتی اضافه بر موارد بالا را بخواهد به شما اطلاع خواهد داد.

در خواست ویزای شنگن از کجا صورت میگیرد؟

شما باید از طریق سفارتخانه یا کنسولگری کشورایتالیا برای دریافت ویزای شینگن اقدام کنید.

ویزای شنگن چه مدت اعتبار دارد؟

ویزای مناسب برای تحصیل در کشورایتالیا از نوع ویزای نشنال یا تایپ  D است که ویزای بلند مدت دانشجویی است اما مدت اعتبار ویزای شینگن به‌طور معمول بیشتر از ۹۰ روز نیست. اگر برای ادامه تحصیل خود به زمان بیشتر از ۹۰ روز احتیاج دارید باید برای دریافت اجازه اقامت درکشورایتالیا برای مدت‌زمان متناسب با شرایط خود اقدام کنید. دریافت اجازه اقامت درکشورایتالیا پس از ورود به کشور مقصد و با ارائه ویزای شینگن امکان‌پذیر است.

نکته فوق‌العاده مثبت در ارتباط با دریافت اجازه اقامت تحصیل در کشورایتالیا این است که شما پس از دریافت اجازه اقامت، بدون هیچ مدرک اضافه دیگری می‌توانید به تمام کشورهای عضو پیمان شینگن سفر کنید. اجازه اقامت به‌صورت مهر در پاسپورت شما درج می‌شود. همان‌طور که پیش‌تر ذکر شد، اعتبار ویزای شینگن به‌طور معمول ۹۰ روز است.

شما میتوانید با حضور در دفتر ما و مشاوره و پرکردن فرم ارزیابی شرایط خود را با روشهای قانونی مهاجرت کشورهای اروپایی مقایسه کنید و مناسبترین روشها را با توجه به واقعیتهای زندگی و شرایط اعلام شده طوری انتخاب کنید که پروسه اخذ اقامت تا ۵ سال رسیدن به شرایط اقامت دائم دچار مشکل نشود و در واقع روشی را ما به شما پیشنهاد میکنیم که با شرایط شما برای اخذ اقامت دائم اروپا مطابقت دارد.

اطلاعات بیشتر را از سایت ما مشاوران بین الملل کاسپین مهاجر www.caspianmohajer.com دریافت کنید.

جهت هماهنگی جلسه مشاوره با همکاران مشاوران بین الملل کاسپین مهاجر با تلفنهای ۱۳-۲۲۸۸۷۸۱۱ تماس حاصل فرمایید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با مهاجرت و اقامت ایتالیا اینجا کلیک کنید

دانلود کاتالوگ کشور ایتالیا

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یورو مهاجر هیچ فعالیتی در خصوص امور کاریابی و یا ویزا کار انجام نمیدهد .