تلفن 13-22887811
آخرین مطالب

تحصیل در ترکیه

شرایط مهاجرت و اخذاقامت ترکیه )اقامت اروپا( از طریق تحصیل:

یکی از روشهای جذاب و پر طرفدار اخذ اقامت اروپا اخذویزای تحصیلی از کشور  ترکیه است . تحصیل در کشورترکیه  طرفداران مخصوص دارد ؛ اما به این نکته توجه کنید که مطابق قانون مهاجرت و اقامت  اساسا هیچ کشور اروپایی به متقاضیان تحصیل در کشورشان از همان ابتدا اقامت نمیدهند لذا این روش مناسب متقاضیانیکه مستقیما بدنبال اخذ اقامت دائم اروپاازروش تحصیل درترکیه  هستند نیست .

بطور کلی تحصیل در کشورترکیه وپروسه دانشجویی در کشورهای مختلف و حوزه  مشابه است و جهت در خواست ویزای دانشجویی در کشورترکیه اقدامات زیر صورت میگیرد,اما توجه کنید که پروسه پذیرش تحصیلی از دانشگاهها در کشورترکیه یک مساله است و اخذ ویزای  دانشجویی از کشورترکیه مساله دیگری است منظوراینکه به صرف داشتن پذیرش تحصیلی حتی از بالاترین سطح دانشگاهی کشورترکیه اطمینانی جهت صدور روادید دانشجویی  برای شما در کشورترکیه نیست لذا با چشم باز و اطلاعات دقیقی که مشاوران بین الملل کاسپین مهاجر به شما میدهند اقدام کنید.

چنانچه قصد دارید از طریق تحصیل در کشورترکیه نسبت به اخذ اقامت اروپا اقدام کنید مشاوران ما شما را با کلیه شرایط و مدارک مورد نیاز و روشهای اقدام آشنا میکند.قبل از هر چیز با برخی مفاهیم مهم و کلیدی و تفاوته ویزا در باب اخذ اقامت اروپا وویزای دانشجویی کشورترکیه آشنا شوید.

در واقع ویزای دانشجویی اعطای اجازه اقامت از طرف کشورترکیه به دانشجوی پذیرفته‌شده در یک موسسه آموزشی معتبر در آن کشور است.صاحب ویزای دانشجویی برای اقامت در کشورترکیه به هیچ مدرک دیگر که شهروندی یا مهاجرت به کشور مقصد را تایید کند، نیاز ندارد. دانشجویان غیر اروپایی که شهروندی کشورهای عضو ناحیه  را در اختیار ندارند و قصد دارند برای ادامه تحصیل به کشورترکیه  یااروپا سفر کنند، ملزم به دریافت ویزای دانشجویی  هستند. علاوه بر دریافت ویزای دانشجویی ، اگر زمان اقامت دانشجویان بیشتر از ۹۰ روز باشد، دانشجویان ملزم به دریافت اجازه اقامت برای یک سال آموزشی کامل از کشورترکیه هستند.

  • قبلا از طریق سفارت یا کنسولگری کشورترکیه باید از طریق ایمیل وقت سفارت اخذ شود سپس لازم است فرم درخواست ویزا درترکیه از اینترنت دانلود شده و به‌طور کامل و با دقت تکمیل شود. فرم درخواست می‌تواند به‌صورت الکترونیکی تکمیل شده یا پرینت گرفته و تکمیل شود. پس از تکمیل فرم و امضا، فرم درخواست باید به‌صورت دستی به سفارت، کنسولگری یا نماینده معتبر کشورترکیه مقصد در کشور مبدا دانشجو تحویل داده شود.
  • گذرنامه معتبری که حداقل سه ماه تا پایان مدت آن اعتبار داشته باشد.
  • مستنداتی که تامین مخارج شما را در طی اقامت در کشورترکیه یا تضمین کند. این مستندات می‌تواند از قبیل: پول نقد قابل تبدیل به ارز معتبر، چک مسافرتی، بلوک پول در حساب بانکی، کارت اعتباری یا بسیاری دیگر از مدارک که تضمین کند شما توان تامین هزینه زندگی خود را با یکی از ارزهای معتبر بین‌المللی درکشورترکیه دارید.
  • ارائه مستندانی در مورد محل اقامت خود در کشورترکیه. این مدارک برای دانشجویانی که ثابت کنند کمک‌ هزینه (فاند) کافی در طول تحصیل خود دریافت می‌کنند لازم نیست.
  • دو قطعه عکس که شرایط و مشخصات ارائه‌شده توسط سفارتخانه کشور مقصد را دارا باشند.
  • ارائه برنامه سفر درکشورترکیه
  • بیمه سفر و پزشکی که در طول مدت اقامت شما کشورترکیه در ناحیه معتبر باشد.
  • نامه پذیرش از دانشگاهی درکشورترکیه که از آن اجازه تحصیل گرفته‌اید.
  • رسید بانکی معتبر که ثابت کند شما هزینه‌های دریافت ویزا را پرداخت کرده‌اید.

بسته به این‌که برای دریافت ویزای کدام کشور اقدام می‌کنید ممکن است سفارتخانه یا کنسولگری آن کشور مدارکی اضافه بر این مدارک را از شما درخواست کند. به‌عنوان مثال بسیاری از کشورها علاوه بر مدارک فوق گواهی عدم سو پیشینه را در شمار مدارک مورد نیاز برای صدور ویزا قرار می‌دهند. با توجه به اینکه این مدارک باید به‌صورت حضوری به سفارتخانه یا کنسولگری کشور مقصد ارائه شوند، مسئول رسیدگی به مدارک شما، اگر مستنداتی اضافه بر موارد بالا را بخواهد به شما اطلاع خواهد داد.

شما میتوانید با حضور در دفتر ما و مشاوره و پرکردن فرم ارزیابی شرایط خود را با روشهای قانونی مهاجرت کشورهای اروپایی مقایسه کنید و مناسبترین روشها را با توجه به واقعیتهای زندگی و شرایط اعلام شده طوری انتخاب کنید که پروسه اخذ اقامت تا ۵ سال رسیدن به شرایط اقامت دائم دچار مشکل نشود و در واقع روشی را ما به شما پیشنهاد میکنیم که با شرایط شما برای اخذ اقامت دائم اروپا مطابقت دارد.

اطلاعات بیشتر را از سایت ما مشاوران بین الملل کاسپین مهاجر www.caspianmohajer.com دریافت کنید.

جهت هماهنگی جلسه مشاوره با همکاران مشاوران بین الملل کاسپین مهاجر با تلفنهای ۱۳-۲۲۸۸۷۸۱۱ تماس حاصل فرمایید.

جهت کسب اطلاعات و آگاهی بیشتر در رابطه با شرایط مهاجرت و اقامت ترکیه اینجا کلیک کنید

دانلود کاتالوگ کشور ترکیه

2 Responses to مهاجرت به ترکیه و اخذاقامت ترکیه ازطریق تحصیل

  • با سلام : اینجانب در اثر حادثه ای از قسمت راست بدن دچار معلولیت گردیده ام . اما بدون وسیله کمکی و بدون وابستگی به دیگران تمام امورات خودم و درصورت لزوم دیگران را نیز انجا م میدهم . دارای مدرک کارشناسی ( لیسانس ) در رشته جغرافیای طبیعی گرایش ژئومورفولوژی از دانشگاه آزاد اسلامی یادگار امام واحد شهرری وکارشناسی ارشد ( فوق لیسانس ) در رشته سنجش از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی ( GIS& RS )گرایش مدیریت مخاطرات محیطی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات تهران می باشم . کارشناس رسمی سازمان جنگلها و مراتع کشور با ۲۹ سال سابقه و فعالیت با تخصص و تجربه کاری در زمینه جنگلکاری و جنگلداری و معادن و غیرو…. با پرداخت حق بیمه کامل تمایل دارم به یکی از کشورهای اروپایی مهاجرت نموده و بصورت دائم اقامت نمایم . لطفا” در این خصوص راهنمایی و بذل محبت فرموده نتیجه را از طریق پست الکترونیکی امر به ابلاغ فرمایند . که مزید بر تشکر و امتنان خواهد بود . سپاسگزارم .
    سربلندی تمام هموطنان درهر گوشه از کره خاکی را آرزومندم .

    • با تشکر از کاربر محترم جهت کسب اطلاعات بیشتر بر روی لینک مقابل کلیک کنید اقامت اروپا
      برای مهاجرت به (مهاجرت به اروپا ) و اخذ اقامت ( اقامت اروپا ) از سایت http://www.euromohajer.com اطلاعات کسب کنید. همچنین می توانید برای مهاجرت به /مهاجرت به اروپا و اخذ اقامت / اقامت اروپا برای مشاوره مهاجرت به اروپا با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید . تلفن : ۲۲۸۸۷۸۱۱

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *